L’Alt Urgell, 7 d’abril 2015: EL CADÍ LA SEU NECESSITA GUANYAR PER SEGUIR AL PLAY-OFF

 

El Cadí La Seu ha començat amb derrota el “play-off” pel títol de la Lliga Femenina de bàsquet.

Les urgellenques han perdut el primer partit a la pista del Perfumerías Avenida per 78 a 60, un marcador que pot semblar que les salmantines van dominar el partit però res més lluny de la realitat.

De fet, la igualtat va ser màxima fins al minut 35 de partit, llavors el Perfumerías Avenidada va fer un parcial de 18 a 0, amb un seguit de triples que fan deixar fora de combat al Cadí La Seu. El tècnic urgellenc ho atribueix a la manca d’experiència de l’equip en situacions com aquesta.

El Cadí La Seu ha estat rebut aquest dimarts per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell que ha volgut d’aquesta manera felicitar a l’equip per la bona temporada realitzada, passi el que passi durant el “play-off”. Ortega confia en poder guanyar aquest dimecres per donar una alegria a l’afició.

El segon partit del “play-off” es jugarà a partir d’un quart de nou d’aquest dimecres al Palau d’Esports, una victòria donaria l’opció a l’equip a poder jugar el tercer partit a Salamanca, una derrota posaria el punt i final a la temporada.

Parlen al vídeo: MIGUEL ÁNGEL ORTEGA, Entrenador Cadí La Seu