L’Alt Urgell, 2 de març 2015: EL CADÍ LA SEU PREPARA EL PLAY-OFF PEL TÍTOL

 

El Cadí La Seu seguia preparant aquest dijous el primer partit del play-off pel títol que jugarà aquest dissabte davant el Perfumerías Avenida a Salamanca.

Les urgellenques s’hauran d’enfrontar al líder de la fase regular, un equip molt potent que només ha perdut 2 partits en tota la temporada. Les salmantines seran un rival molt dur pel Cadí La Seu que arriba a la fase final amb la intenció de donar la sorpresa davant el clar candidat a guanyar el títol.

La clau dels play-off passa per intentar guanyar el primer partit a la pista del Perfumerías Avenida i certificar el passi a casa el proper dimecres, les urgellenques han guanyat 11 dels 13 partits disputats al Palau d’Esports. Les noies de Miguel Ángel Ortega han gaudit durant tota la temporada d’una bona defensa que espera poder posar contra les cordes a les salmantines.

El Cadí La Seu comptarà amb el suport de prop de 50 urgellens que es desplaçaran a Salamanca per veure el partit, tot i que al final el club no ha organitzat un autocar, ja que els el aficionats han preferit anar amb vehicle particular i aprofitar el partit per fer turisme de Setmana Santa.

El primer partit del play-off es jugarà aquest dissabte a les 18h al pavelló Wüzburg de Salamanca.