L’Alta Ribagorça, 13 de març 2015: LA VALL DE BOÍ JA ÉS DESTINACIÓ DE TURISME FAMILIAR

 

El conseller d’empresa i ocupació, Felip Puig, ha anunciat durant el primer consell d’administració d’Actius de Muntanya S.A., societat propietària de l’estació d’esquí de Boí Taüll, un pla de viabilitat que es preveu que estigui totalment definit al mes de juny i que contempla un programa d’inversions mínim de 3,2 milions d’euros en els pròxims 5 anys.

A més Felip Puig ha rebut als representants del comitè d’empresa de Boí Taüll a qui ha assegurat que vetllarà per l’estabilitat dels seus llocs de treball.

El programa d’inversions es destinarà al manteniment i la renovació dels equipaments de Boí Taüll i es durà a terme conjuntament amb l’empresa Promocions turístiques de la Vall SA que porta la gestió de l’estació d’esquí. Els 3, 2 milions d’euros s’invertiran entre el 2015 i el 2019 i per a cada temporada la Generalitat invertirà un màxim de mig milió d’euros.
Enguany, per Boí Taüll es preveu que hi passin uns 125.000 esquiadors, uns 20.000 més que la mitjana dels darrers anys.

Parlen al vídeo: FELIP PUIG, Conseller d’empresa i ocupació –