La Cerdanya, 5 de febrer 2015: INTERROMPUDA LA LÍNIA R3 A CAUSA DEL VENT

 

Mentre encara continua el temporal de fred i neu, aquesta matinada i part del matí el vent ha estat el protagonista.

Les fortes ventades han obligat a interrompre aquest dijous la circulació a la línia de tren R3 de rodalies des de primera hora. La companyia ferroviària ha establert un servei alternatiu per carretera entre Puigcerdà i Ripoll. A l’Alta Cerdanya, les condicions meteorològiques han obligat a tancar l’estació d’esquí de Portè Pimorent.

A les comarques del Pirineu i Prepirineu, les ratxes de vent han arribat als 120 quilòmetres per hora. Les temperatures mínimes continues sent baixes: Puigcerdà ha registrat aquest dijous -3,7 graus i Llívia -6. Aquesta darrera població ha arribat als 14 graus negatius aquest dimarts. El Servei Català de Trànsit avisa de la presència de gel a les carreteres i demana precaució als conductors.