Els Pallars, 6 de febrer 2015: ESTAT DE LA NEU ÒPTIM PEL CAP DE SETMANA

 

Les estacions d’esquí pallareses de Port Ainé i Espot esperen un cap de setmana de gran afluència d’esquiadors després que les nevades dels darrers dies hagin deixat un estat de meu òptim.

Tot i que el vent d’aquest dijous va fer tancar la totalitat de les instal·lacions a Espot i gran part a Port Ainé, les condicions meteorològiques aquest divendres han millorat molt i el sol i el fred han fet que molts esquiadors s’animessin a venir.

Espot preveu tenir obert el 100% del domini esquiable aquest cap de setmana i Port Ainé el 80% amb gruixos d’entre 80 i 100 centímetres de neu nova. Així que les nevades i les temperatures gèlides que fa, acompanyades però de sol, fan augurar un estat de la neu excel·lent.

Parlen al vídeo: DAVID ROS, Director comercial Ski Pallars – ROGER, Esquiador – IBAN, Esquiador – HELENA I RYAN, Esquiadors