La Cerdanya, 28 de gener 2015: L’ESCOLA DE GER ES PREPARA PEL DIA DE LA PAU

 

El proper divendres 30 de gener és el dia Escolar de la Pau i la No-Violència i molts centres educatius de la comarca han programat una sèrie d’activitats per aquest dia. Un d’aquests centres és l’escola Santa Coloma de Ger que, un any més, vol aprofitar la jornada per conscienciar als seus alumnes i fomentar valors com la tolerància o el respecte.

Aquests dies estan preparant un mural fet amb coloms de la pau i on han escrit els seus desitjos.

Al llarg del curs, l’escola porta a terme diversos projectes per tal que els nens i les nenes prenguin consciència del què signifiquen tots aquests valors. Un d’ells s’anomena ‘Padrins i fillols’ i consisteix en què els alumnes més grans ajuden als més petits.

A banda de les activitats que es portaran a terme al mateix centre, l’ajuntament de Ger està preparant un acte on alumnes de diverses escoles de l’Alta i Baixa Cerdanya i les seves famílies enlairaran 300 fanalets a favor de la pau. En un primer moment s’havia programat per aquest mateix divendres però finalment ha quedat ajornat degut a les previsions de mal temps.

Parlen al vídeo: CLÀUDIA RÍZQUEZ I AGNÈS CASAMAJOR, ALUMNES – MANUELA SÀNCHEZ, DIRECTORA DE L’ESCOLA STA COLOMA DE GER