Els Pallars, 4 de desembre: SKI PALLARS PENDENT DE LA CLIMATOLOGIA PER OBRIR

Les estacions de Port Ainé i Espot, al Pallars Sobirà, segueixen a hores d’ara pendents de la climatologia per decidir si poden finalment obrir els seus complexos d’esquí dissabte i aprofitar el pont.

L’any passat la neu va permetre obrir a finals de novembre, però enguany el temps no els ha acompanyat.

Tan als hotels com a les pistes els treballadors preparen la temporada per poder obrir just en el moment que les condicions ho permetin. Pel que fa a reserves hi ha un 50% d’ocupació a l’hotel de la cota 2000 de Portainé i s’ha explicat la situació als clients perquè ells valorin.
A més enguany les estacions d’Espot i Port Ainé també compten amb novetats.

Les previsions de clients són poder arribar als 150.000 forfets de la temporada passada entre els dos complexos i també s’espera que les obres de millora als accessos de Port Ainé mantinguin l’estació oberta fins a final de temporada.
La data d’obertura doncs segueix sent una incògnita i aquest divendres s’anunciarà si finalment obren les estacions el cap de setmana.

Parlen al vídeo: DAVID ROS, Responsable comercial