L’Alt Urgell, 2 de desembre: ES LICITEN LES ROTONDES DE CASTELLCIUTAT

El Ministeri de Foment traurà a licitació de forma imminent les obres de les rotondes de Castellciutat, per tal que s’iniciï el més aviat possible els treballs de construcció d’unes rotondes llargament reinvidicades per la Seu d’Urgell.

Així ho va anunciar la Subdelagada del Govern el passat divendres a l’Aeroport d’Andorra-La Seu.

La que encara haurà d’esperar és la rotonda de la N-260 a Montferrer ja que perquè sigui una realitat encara s’ha d’aprovar el projecte constructiu. De moment, el projecte s’ha enviat a Madrid i posteriorment s’haurà de posar a exposició pública i fer canvis si són necessaris, amb la qual cosa per l’inici de les obres encara queda un any sent optimistes.

Parlen al vídeo: INMA MANSO, Subdelada del Govern a Lleida