Els Pallars, 25 de novembre: POSICIONAMENT WEB PER A ESTABLIMENTS TURÍSTICS

Una trentena d’empresaris del sector turístic han assistit a la Càpsula d’introducció al Posicionament web i les Xarxes Socials per a establiments turístics que s’ha impartit aquest dimarts a l’Epicentre de Tremp.

Un curs de la Direcció general de turisme que es fa arreu de Catalunya amb la idea d’impulsar la competitivitat digital dels negocis turístics.

Una eina que en comarques de muntanya es considera essencial per divulgar el seu patrimoni i atraure visitants.

Des del Pirineu però també es reclama que les cobertures en telecomunicacions s’haurien de millorar. S’espera que es vagi solventant el problema i que la cobertura arribi a tots els indrets. És llavors que els negocis també és important que facin la feina de posar-se al dia i treballin en la seva promoció digital.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, President C.C. Pallars Jussà