Els Pallars, 17 de novembre: JORNADA PER IDEAR PRODUCTES QUE ATRAGUIN ELS TURISTES ALS MUSEUS

Tot i que el volum de visitants que reben els museus de les terres de Lleida i del Pirineu és força raonable, aquests dies es du a terme a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu unes jornades sota el títol Per què no vénen els turistes amb meu museu? amb la idea de posar en comú idees, entre agents turístics i museus, per fer que els productes dels museus siguin punt de parada i interès de turistes que visiten la zona.

Més de trenta equipaments culturals s’han aplegat a les jornades amb la idea de conèixer noves formes de promoció dels seus productes, sempre però sense fugir de la rigorositat però en complicitat amb agents turístics.

Molts dels museus del Pirineu ja funcionen en aquesta línia. Per exemple, l’ecomuseu de els Valls d’Àneu, a banda de la seva faceta conservadora i estudiosa, ja fa temps que treballa en la creació de productes que atragui a un públic més transversal.

Parlen al vídeo: JORDI ABELLA, Director Ecomuseu de les Valls d’Àneu