La Cerdanya, 14 de novembre: EL GRUP DE RECERCA PREPARA LES PRIMERES JORNADES D’ESTUDIS COMARCALS

El Grup de Recerca de Cerdanya ha organitzat per aquest cap de setmana la primera edició de les Jornades d’Estudis Comarcals.

Es tracta d’una sèrie de xerrades que tindran lloc a la Sala de convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà i que tractaran diversos àmbits, com ara la història, la geografia, l’arqueologia, la botànica o la zoologia. Les jornades comencen aquest dissabte a les nou del matí i s’allargaran fins a quarts de vuit del vespre. Es reprenen el diumenge de deu del matí a dues de la tarda.

Entre les conferències programades s’hi troba una sobre el Castellot de Bolvir, el Fòrum Romà de Llívia, les tombes d’All, Santa Maria de Puigcerdà o el ferrocarril a Cerdanya. Algunes d’elles les oferiran historiadors locals, com Oriol Mercadal, Sara Aliaga, Carme Vila o Sara Aliaga. Les jornades són gratuïtes i obertes a tothom.