La Cerdanya, 17 de novembre: GER ACULL LA 24a MOSTRA DE CUINA POPULAR AMB NAPS

Ger ha acollit aquest diumenge la tradicional Mostra de Cuina Popular amb naps de Cerdanya, que enguany ha arribat a la 24a edició.

La nova pista poliesportiva s’ha omplert amb 500 comensals, entre ells el diputat de CiU al Parlament, Jordi Turull, i la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, qui ha destacat la importància d’una trobada com aquesta per donar valor als productes de proximitat.

Amb aquesta mostra es pretén potenciar el nap i els productes de tardor. Un any més, el dinar ha comptat amb la col·laboració de l’entitat Cuina Pirinenca de Cerdanya i de diversos restaurants de la comarca, que han elaborat crema de ceps i canelons amb formatge blau del Molí de Ger de primer i fins a nou plats de segon, entre ells bacallà, isard i tiró.

Un dels principals al·licients han estat les diferents receptes que han preparat les mestresses de casa de Ger, com ara ous farcits amb naps o pa de fetge amb naps.

Parlen al vídeo: JOANA ORTEGA, VICEPRESIDENTA DEL GOVERN – ALFONS CASAMAJOR, ALCALDE DE GER