La Cerdanya, 25 de novembre: BOLVIR CELEBRA LA FESTA DE SANTA CECÍLIA I DE SANT CLIMENT

Bolvir ha viscut un cap de setmana de celebració amb la festa de Santa Cecília i de Sant Climent de Talltorta.

El dissabte ha tingut lloc el sopar de caçadors i el diumenge la localitat ha acollit la festa de la gent gran, que ha comptat amb una missa, una actuació del cor Flor de neu, un dinar de germanor i ball.

Amb les subvencions del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya, l’ajuntament ha fet millores als carrers de Talltorta i s’ha aprofitat la celebració per inaugurar-los.

Bolvir ja prepara les activitats pel proper mes, com ara la VII Fira d’antiquaris dels dies 6 i 7 de desembre o la quina a favor de La Marató de TV3 que tindrà lloc el dia 13 al local social i que enguany estarà dedicada a la investigació de les malalties del cor.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR