L’Alt urgell, 14 d’octubre: L’AJUNTAMENT DE LA SEU INDEMNITZARÀ A JOVIAT AMB 570.000€

El ple de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha aprovat en el ple d’aquest dilluns pagar la indemnització a l’Escola Joviat per abandonar les instal·lacions de Castellciutat.

La indemnització que puja a prop de 600.000€ va ser aprovada per CiU, PP i ERC.

Des de l’equip de govern, consideren que havent negociat amb Joviat, el consistori s’ha estalviat més de 300.000€.

Esquerra Republicana, que ha votat a favor de l’indemnització, considera que d’aquesta manera el consistori evitar arribar als jutjats i la incertesa de com pot acabar aquest afer.

La mesura ha estat rebutjada pel PSC-Progrés i per Iniciativa, els dos grups creuen que l’Ajuntament ha deixat passar l’oportunitat d’estalviar-se aquests diners, ja que consideren que Joviat ha inclompert el conveni signat, i a més, s’hipoteca al consistori que surti de les pròximes eleccions ja que els pagaments a Joviat s’allargaran durant 5 anys.

La indemnització estipulada en el conveni signat amb Joviat l’any 2007, especificada que l’Ajuntament havia de pagar a l’escola 900.000€ com a compensació per la pèrdua d’una parcel·la d’ús hoteler. Després de la negociació s’ha aconseguit reduir la xifra fins a uns 570.000€

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, Tinent d’Alcalde de La Seu d’Urgell – MIQUEL CAMINAL, Regidor ERC – ÒSCAR ORDEIG, Regidor PSC-Progrés – ANTONI VIÑALS, Regidor ICV