L’Alt Urgell, 26 de setembre: FESTA DE LA CAPITULACIÓ A CASTELLCIUTAT, AQUEST CAP DE SETMANA

L’Associació d’Amics de Castellciutat ha organitzat per aquest cap de setmana, la Festa de la Capitulació per commemorar el 28 de setembre de 1713, data de la capitulació de les fortaleses de Castellciutat, defensat pel general Moragues davant l’exèrcit borbònic.

Entre els actes organitzats destaca la baixada de torxes des de la Ciutadella dissabte a la nit, o dues representacions dramatitzades sobre moments de la vida del poble durant la Guerra de Successió que es faran diumenge al matí i a la tarda.

Coincidint amb aquesta efemèride Pirineus TV ha fet un reportatge sobre el Tricentenari que s’ha centrat principalment en la figura del General Moragues.

El reportatge sencer es pot veure al programa 7MANA PIRINEU.

Parlen al vídeo: LLUÍS OBIOLS, Historiador, CARLES GASCÓN, Historiador