La Cerdanya, 26 de setembre: NOUS SENYALS PER INDICAR EL CAMÍ FINS L’HOSPITAL DE CERDANYA

Ja fa una setmana que l’Hospital de Cerdanya funciona a ple rendiment.

És per això que l’ajuntament de Puigcerdà ja ha encarregat els nous senyals que substituiran a aquests provisionals que actualment es poden veure en alguns punts de la vila. La nova senyalística, que indicarà el camí fins al pla de Rigolisa, també inclourà el francès.

A banda de renovar els senyals, també s’ha reordenat el circuit de circulació a l’entorn del nou hospital i s’ha creat un aparcament exterior al davant de cent places per tal de donar servei a tots els usuaris tant de l’Alta com de la Baixa Cerdanya i el Capcir. I és que s’espera que l’Hospital de Cerdanya vagi rebent progressivament més pacients de la banda francesa.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ