La Cerdanya, 26 d’agost: L’EXPOSICIÓ SOBRE LA GUERRA DE SUCCESSIÓ, EN UN LLIBRET

Tots els que han trobat interessant l’exposició sobre la Guerra de Successió, que s’ha pogut veure a l’arxiu comarcal aquest juliol, poden adquirir-ne ara el llibret.

Es tracta d’una publicació que comparteix el mateix títol, ‘Entre Àustries i Borbons’, amb la que s’ha volgut conservar tota la informació recollida sobre els fets més importants ocorreguts a Cerdanya i l’Alt Urgell entre el 1705 i el 1713.

El llibret, que ha estat finançat pels ajuntaments de Puigcerdà i La Seu d’Urgell, es pot adquirir per un preu de dos euros als arxius de les dues poblacions, a l’oficina de turisme i a les llibreries. L’exposició itinerant es pot veure al Palau de Congressos d’Alp fins el 31 d’agost i el mes vinent viatjarà fins a la capital de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: EROLA SIMON, DIRECTORA DE L’ARXIU COMARCAL DE CERDANYA