La Cerdanya, 6 de Maig: TONI ALBÀ I FERMÍ FERNANDES PORTEN EL SEU HUMOR A BELLVER

Aquest divendres al vespre, el Centre Cívic Escoles Velles de Bellver ha acollit una nit plena d’humor.

Els coneguts actors Toni Albà i Fermí Fernandes han representat l’obra de teatre ‘Histèria Sagrada’, una versió divertida dels coneguts Pastorets. Fernandes interpreta a Mossèn Dalmau, el qual explica la història del naixement del Messies al seu ajudant, l’Antonio, el personatge representat per Albà.

El públic ha pogut gaudir dels nombrosos gags dels actor, els quals ja havien visitat la comarca en altres ocasions.

A banda de l’obra de teatre, aquest dissabte Toni Albà ha presentat a Puigcerdà el seu llibre ‘Ser o no ser catalans’, basat en el conegut text de Shakespeare. L’acte ha estat organitzat per l’entitat ‘Cerdanya per la Independència’.

Parlen al vídeo:FERMÍ FERNANDES I TONI ALBÀ, ACTORS