Els Pallars, 16 de Maig: IV JORNADA DE PORTES OBERTES A MUSEU I EQUIPAMENTS DEL PIRINEU

Aquest cap de setmana els museus i equipaments de l’Alt Pirineu i Aran celebren, per quart any consecutiu, una jornada de portes obertes en commemoració del dia internacional dels museus que és el 18 de maig.

Un total de 26 museus i equipaments de l’Alt Pirineu i Aran deixaran entrada lliure a les seves seus i han preparat tot un seguit d’activitats per complementar les jornades i donar a conèixer les seves temàtiques.
Alguns d’aquests equipaments són l’ecomuseu de les Valls d’Àneu, que oferirà un concert de música del barroc a càrrec d’un duet de violins en commemoració dels 20 anys d’obertura al públic de l’equipament, i el museu d’Isona i Conca Dellà que oferirà una visita guiada per la nova sala dels dinosaures.
Només als Pallars ja hi ha 13 museus que obriran les seves portes gratuïtament aquest cap de setmana, entre ells hi ha l’espai raier, el museu hidroelèctric de Capdella, el museu de Gerri de la Sal o l’ecomuseu dels pastors de la Vall d’Àssua.
Es tracta d’una activitat per aproximar aquests equipaments al públic al mateix temps que ajuda a divulgar les diferents temàtiques que tracten.

Parlen al vídeo: