La Cerdanya, 25 d’Abril: LA NOVA PISTA ESPORTIVA DE GER ESTARÀ ACABADA AL JULIOL

La nova pista esportiva de Ger estarà acabada el proper estiu.

Després que les obres s’endarrerissin degut a la fallida de les empreses constructores i al no acord per retirar una caseta adjacent de Telefònica, l’Ajuntament espera que la pista coberta tingui un ple funcionament a finals de juliol. Tot i això, els vestuaris i les sales de la primera fase del projecte ja s’estan utilitzant per fer-hi classes de ioga o gimnàs, i també per les diverses activitats que hi fa l’escola de Ger. Aquest trimestre, s’hi han afegit els alumnes de Bolvir i Llívia.

Serà a partir de l’estiu que es marcarà un calendari d’activitats, sobretot esportives.

Les obres han estat finançades majoritàriament pel Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya. Tot i que no està prevista una inauguració, s’aprofitarà alguna festa com la Mostra de Cuina Popular amb naps de Cerdanya per estrenar la sala oficialment.

Parlen al vídeo:ALFONS CASAMAJOR, ALCALDE DE GER