La Cerdanya, 13 de Febrer: UNIÓ DE PAGESOS OBRE UNA OFICINA A CERDANYA

El sindicat Unió de Pagesos ha inaugurat aquest dijous al migdia un nou local situat a Bellver. Tal com han explicat els seus responsables, es tractava d’una demanda històrica per part dels afiliats de Cerdanya, ja que fins ara no tenien un punt proper on ser atesos per part del sindicat.

El sindicat Unió de Pagesos ha inaugurat aquest dijous al migdia un nou local situat a Bellver. Tal com han explicat els seus responsables, es tractava d’una demanda històrica per part dels afiliats de Cerdanya, ja que fins ara no tenien un punt proper on ser atesos per part del sindicat.

Des d’Unió de Pagesos destaquen que aquesta nova oficina ha de servir de punt de suport als ramaders i agricultors de Cerdanya en uns moments complicats.

L’oficina s’ha ubicat a Bellver per diferents motius. Per una banda, és on té la seu comarcal el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; i per l’altra se’l considera un nucli molt més cèntric que Puigcerdà, a escala comarcal.

Parlen al vídeo: JOAN CABALL, COORDINADOR NACIONAL D’UNIÓ DE PAGESOS