Els Pallars, 19 de Febrer: L’ESCOLA ELS RAIERS REP LA VISITA DE L’ESCRIPTOR JOSEP ALBANELL

Els alumnes de primària de l’escola Els Raiers de La Pobla de Segur han conegut aquest dimarts a l’escriptor Josep Albanell, amb qui han compartit una estona durant la qual han parlat de literatura entre rialles.

Els alumnes de primària de l’escola Els Raiers de La Pobla de Segur han conegut aquest dimarts a l’escriptor Josep Albanell, amb qui han compartit una estona durant la qual han parlat de literatura entre rialles.

Aquesta activitat forma part del projecte Itineraris de lectura del departament d’ensenyament a través del qual es demana a diferents autors de literatura infantil i juvenil que assisteixin a escoles per comentar llibres seus que els alumnes han llegit i fomentar la lectura entre els més petits.

Tot i així, l’autor ha remarcat que els llibres són una via de transmissió de cultura, una via que les noves tecnologies tendeixen a canviar.

Els infants han explicat a l’autor què en sabien d’ell, del pseudònim que utilitza a vegades, Joles Sennell, i han preparat un mural amb llibres seus.

Parlen al vídeo: JOSEP ALBANELL, Escriptor