Els Pallars, 19 de Febrer: REPARACIÓ DEL CAMP DE REGATES DE SORT MALMÈS PER LES RIUADES

Ja han començat les obres de reparació del camp de regates de Sort per a deixar-lo a punt per a la nova temporada d’esports de riu, ja que les riuades del juny passat van malmetre molt la zona de competicions.

Ja han començat les obres de reparació del camp de regates de Sort l’Aigüerola per a deixar-lo a punt per a la nova temporada d’esports de riu, ja que les riuades del juny passat van malmetre molt la zona de competicions d’slàlom i freestyle. A més enguany hi ha competicions força importants i es vol tenir tot a punt amb temps suficient.

Les obres tenen un cost d’uns 10.000 euros que sufraga l’ajuntament de Sort, tot i que compta que es puguin extreure del que rebrà de la taxa turística, i compta amb l’assessorament dels tècnics locals així com de la resta d’entitats esportives de la comarca.

Al rulo de freestyle, que es troba al final del camp de regates, també hi caldrà recol·locar pedres perquè recuperi la força.
El total dels treballs abracen un tram de riu d’uns 800 metres.

Parlen al vídeo: FLÓRIDO DOLCET, Regidor turisme i esport