La Cerdanya, 21 de Gener: BELLVER INSTAL·LA PISSARRES DIGITALS A TOTES LES AULES

L’escola de Bellver ha fet un important pas per tal d’implantar les noves tecnologies a l’aula. Aquest mes de gener, i gràcies a l’ajuda econòmica de l’ajuntament, entre d’altres entitats, ha culminat el procés d’instal·lació de pissarres digitals a totes les classes de primària.

L’escola de Bellver ha fet un important pas per tal d’implantar les noves tecnologies a l’aula. Aquest mes de gener, i gràcies a l’ajuda econòmica de l’ajuntament, entre d’altres entitats, ha culminat el procés d’instal·lació de pissarres digitals a totes les classes de primària. Fins ara, hi havia dues aules que disposaven d’aquesta eina, però des d’aquest mes, el seu ús s’ha fet extensiu a pràcticament tot el centre.

El projecte, però, encara no s’ha culminat, ja que l’escola vol instal·lar 3 pissarres digitals més a les aules d’educació infantil. La direcció confia poder fer-ho l’any que ve, per tal que tota l’escola estigui adaptada a les noves tecnologies.

Parlen al vídeo: SÍLVIA TOSAS, CAP D’ESTUDIS DEL CEIP MARE DE DÉU DE TALLÓ