La Cerdanya, dimarts 10 de Desmbre: EL SECTOR EQUÍ ES PODRÀ BENEFICIAR DE LA NOVA PAC

L’ajuntament de Ger ha acollit aquest dimarts una xerrada explicativa al voltant de la futura Política Agrària Comuna que prepara la Unió Europea. Aquesta, oferirà noves oportunitats als ramaders que es dediquen al sector del cavall.

L’ajuntament de Ger ha acollit aquest dimarts una xerrada explicativa al voltant de la futura Política Agrària Comuna que prepara la Unió Europea. L’acte, organitzat pel sindicat Unió de Pagesos, ha servit per explicar als ramaders de la comarca aquelles novetats que presentarà la normativa europea. Aquesta, entre d’altres coses, oferirà noves oportunitats als ramaders que es dediquen al cavall, tant en forma d’ajudes directes com en forma d’incentius indirectes.

La nova PAC també pot ajudar als ramaders de Cerdanya a reduir els costos de les seves explotacions.

La xerrada informativa d’aquest dimarts a Ger ha comptat amb la presència d’una vintena de ramaders de la comarca.

Parlen al vídeo: JOSEP CARLES VICENTE, RESPONSABLE D’ESTRUCTURES I DESENVOLUPAMENT RURAL D’UP