Alt Urgell, dijous 28 de Novembre: ELS AFECTATS PER LA LÍNIA ELÈCTRICA PRESENTARAN AL·LEGACIONS

Prop de 50 persones van assistir ahir dimecres al vespre a la xerrada informativa sobre les afectacions de la nova Línia Elèctrica Adrall – Andorra que vol millorar el subministrament elèctric al Principat i que hauria d’estar construïda abans 2016.

La xerrada va anar a càrrec de l’advocat Víctor Solsona del Despatx Cudós que ja va advertir que és molt díficil que la línia d’interés públic es pugui aturar a no ser que afecti a un altre interés públic major.

Solsona va recordar que les afectacions a les propietats van més enllà de l’ocupació de la finca durant les obres o els drets de pas aeri o de manteniment un cop estigui instal·lada la línia elèctrica

El lletrat va recomanar als propietaris presentar al·legacions per tal de demanar majors compensacions, i s’exigiran estudis tècnics per determinar les possibles incompatibilitats amb les activitats econòmiques actuals. Tècnics de REE visitaran la setmana vinent la comarca per explicar cas per cas les afectacions que produirà la línia elèctrica.

Parlen al vídeo: VÍCTOR SOLSONA, Advocat