La Cerdanya, dijous 14 de Novembre: LES ESTACIONS D’ESQUÍ ES PREPAREN PER OBRIR

Les estacions d’esquí alpí de la Baixa Cerdanya ja ho tenen tot a punt per iniciar la temporada d’hivern. Les nevades previstes per aquest cap de setmana i la neu que calculen que podran produir a partir d’ara creuen que els ajudarà a poder obrir sense problemes el 30 de novembre.

Les estacions d’esquí de la Baixa Cerdanya ja ho tenen tot a punt per iniciar la temporada d’hivern. Aquest dijous, molt probablement, haurà estat l’últim dia de la tardor en que s’hauran pogut contemplar els prats i muntanyes de La Molina completament verds. Aquest cap de setmana i a principi de la setmana que ve s’esperen nevades importants a la comarca, que poden deixar un gruix considerable tant a Masella com a La Molina. A banda, amb la baixada de les temperatures prevista per les properes hores, les dues estacions preveuen poder començar a produir ja grans quantitats de neu.

A Masella, per la seva banda, ja van produir una mica de neu a mitjans d’octubre, però les altes temperatures d’aquestes últimes setmanes van obligar a aturar el procés. Tot i això, a partir d’aquest divendres confien poder començar a produir neu sense problema. Si poden, també obriran el 30 de novembre, com La Molina, tot i que si les condicions ho permeten, no descarten avançar uns dies la inauguració de la temporada.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, DIRECTORA COMERCIAL DE LA MOLINA