La Cerdanya, dilluns 21 d’Octubre: MASELLA OFERIRÀ 10 KILÒMETRES D’ESQUÍ NOCTURN

Masella ja té a punt tota la infraestructura necessària per tal d’oferir als seus clients la pràctica de l’esquí nocturn. L’estació ha habilitat un total de 10 kilòmetres esquiables, enllaçats per 7 remuntadors.

Masella ja té a punt tota la infraestructura necessària per tal d’oferir als seus clients la pràctica de l’esquí nocturn. L’estació ha habilitat un total de 10 kilòmetres esquiables, enllaçats per 7 remuntadors. Les darreres setmanes, s’ha dut a terme la instal·lació d’un sistema d’enllumenat a través de diferents faroles repartides per 13 pistes entre el sector de la Pleta i el Pla de Masella. L’esquí nocturn es podrà practicar a partir del 20 de desembre els divendres i dissabtes, així com les vigílies de festiu d’entre setmana. A banda, també estarà disponible durant les vacances de Nadal.

Amb la instal·lació de tot aquest sistema d’enllumenat, Masella es convertirà en la primera estació del Pirineu en oferir tants quilòmetres d’esquí nocturn.

A banda d’aquesta novetat, enguany Masella ha seguit invertint en la millora i la modernització del sistema d’innivació. Per segon any consecutiu, a més, amb l’adquisició del forfet de temporada, l’estació oferirà fins a 60 dies esquiables en estacions d’arreu del món.

Apareixen al vídeo: MAITE MARTÍ, DIRECTORA COMERCIAL DE MASELLA