La Cerdanya, dimarts 3 de Setembre: LA MOLINA TANCA UN MES D’AGOST AMB MÉS VISITANTS

Els responsables de La Molina estan satisfets amb les xifres de visitants d’aquest mes d’agost. A falta de tenir xifres definitives, asseguren que les activitats d’estiu d’enguany han tingut més usuaris que l’any passat.

Aquest mes d’agost les activitats d’estiu de La Molina han atret més visitants que l’any passat. Tot i que els seus responsables no volen donar xifres definitives fins que no tanquin la temporada d’estiu, després de l’11 de setembre, les primeres impressions són força bones. L’inici de la temporada va ser complicat per culpa del mal temps i del fet que algunes zones de l’estació encara tinguessin neu ben entrat el juny. L’agost, però, asseguren que ha estat bo.

L’estació ha ofert un seguit d’activitats ben variades, des d’un circuit de karts fins a inflables, passant pel parc d’aventura als arbres o sortides amb segweys. Com de costum, però, el que ha tingut més èxit ha estat el Bikepark i les excursions amb telecabina.

L’objectiu d’oferir totes aquestes activitats durant l’estiu és, per una banda, posar a disposició dels visitants de Cerdanya una oferta esportiva i de lleure complementària; i per l’altra desestacionalitzar l’activitat de l’estació, de manera que el moviment no es concentri tant sòls a l’hivern.

Apareixen al vídeo: ANNA SIRVENT, PORTAVEU DE LA MOLINA