Alt Urgell, divendres 12 de Juliol: IMPUTAT UN VEÍ DE COLL DE NARGÓ PEL FURT DEL FÒSSIL

Els Mossos d’Esquadra han imputat un veí de Coll de Nargó, de 60 anys i nacionalitat espanyola, com a pressumpte autor del furt del fòssil de dinosaure que s’havia trobat al Mirador del Cretaci a finals de maig i que servirà per conèixer millor els hàbits reproductius d’aquests animals.

D’aquesta manera la policia catalana posa el punt i final a les investigacions portades a terme després que el fòssil fós sotret el 29 de maig i retornat el 26 de juny.

Segons informen els Mossos, durant les investigacions les evidències obtingudes ja apuntaven a la persona finalment imputada, però la policia ha volgut seguir una estratègia diferent a d’altres casos per afavorir el retorn del fòssil en les millors condicions possibles. De fet, es Mossos ja havien mantingut diverses entrevistes amb la persona finalment imputada i se li havia informat de la importància de la restitució de la peça.

Finalment la peça va ser retornada, i els investigadors només estaven esperant els resultats del laboratori que conjuntament amb les proves vincularien definitivament a l’investigat amb el robatori. Abans que aixó succeís, l’imputat va reconèixer l’autoria dels fets.

Apareixen al vídeo: