Alt Urgell, dimarts 23 de Juliol: INAUGURADES LES OBRES DE MILLORA DE LA N-145

Ambient de gala a les instal·lacions de manteniment del Ministeri de Foment a La Seu d’Urgell per rebre a la Ministra, Ana Pastor, que ha estat l’encarregada d’inaugurar les obres de millora de la N-145 que uneix La Seu i Andorra.

Després de l’arribada de la ministra, les personalitats i els periodistes hem agafat un bus que ens ha fet un recorregut per la N-145 i ens ha deixat a la boca nord del Túnel del Bordar on s’ha destapat una fita commemorativa del dia d’avui, 23 de juliol, data de l’inauguració.

Una inauguració, que coincideix amb el centenari de la posada en marxa de la carretarera, i que ha arribat amb més de 2 anys retard degut a la retallades pressupostàries, tot i això, Ana Pastor ha volgut destacar el compromís del seu ministeri per acabar les obres el més aviat possible.

Les obres de millora han tingut un cost de 27 milions d’euros, un 10% més del pressupostat i han servit per renovar tot el paviment de la N-145, construir un fals túnel per evitar despreniments, una rotonda d’accés a Civís i Arcavell, augmentar-ne la seguretat, repintar-la i millorar els accessos a Anserall, precisament aquestes seran les últimes actuacions que es duran a terme degut a que s’ha hagut d’esperar que els vehicles poguessin passar per l’interior del túnel del Bordar que s’ha obert avui al trànsit.

Apareixen al vídeo: ANA PASTOR, Ministeri de Foment