Actualitat La Cerdanya, dilluns 17 de Juny: LA MOLINA ENGEGA LA TEMPORADA D’ESTIU AMB BON PEU

Els responsables de La Molina estan força satisfets de l’embranzida amb què ha començat la temporada d’estiu i, especialment, la seva activitat estrella, el bikepark. De moment, les sensacions d’aquests primers dies han estat positives.

Els responsables de La Molina estan força satisfets de l’embranzida amb què ha començat la temporada d’estiu i, especialment, la seva activitat estrella, el bikepark. La seva obertura, prevista pel primer cap de setmana de juny, es va haver d’endarrerir una setmana, ja que aleshores encara hi havia massa neu a les cotes altes. Ara, però, un cop transcorreguts dos caps de setmana d’obertura, les impressions són força bones.

A banda del Bikepark, aquests darrers dos caps de setmana també s’han posat en marxa les excursions amb Telecabina i està previst que progressivament vagin entrant en funcionament la resta d’activitats d’estiu, com les excursions amb globus o el tubbing. Tot plegat, permet a La Molina desestacionalitzar la seva oferta.

De moment, La Molina obrirà només els caps de setmana, i a partir de l’1 de juliol ja mantindrà les instal·lacions obertes ininterrompudament fins l’11 de setembre.

Apareixen al vídeo: MARTA VIVER, DIRECTORA COMERCIAL DE LA MOLINA