Actualitat Els Pallars, dilluns 17 de Juny: LA FUSTA, PROTAGONISTA DE LA FIRA DE LA POBLA DE SEGUR

La fusta ha estat la protagonista aquest cap de setmana a La Pobla de Segur, i és que la quaranta-setena fira Promopallars ha estat dedicada a aquest material en diferents sectors: artesania, cultura i construcció i energia.

La fusta ha estat la protagonista aquest cap de setmana a La Pobla de Segur, i és que la quaranta-setena fira Promopallars ha estat dedicada a aquest material. Durant dos dies s’ha pogut veure diferents maneres de treballar la fusta, festes tradicionals com els raiers i les falles que la utilitzen i fins i tot alternatives constructives i energètiques on la fusta juga un paper determinant.

La fira va ser inaugurada el dissabte al migdia pel conseller d’empresa Felip Puig, que va voler destacar la capacitat emprenedora i la importància de fires com aquesta.

Per la seva banda, l’alcalde Lluís Bellera, va aprofitar per demanar al conseller ajuda per a la construcció d’un viver d’empreses dedicat a acollir empreses del sector dels esports d’aventura.

Durant tot el cap de setmana, el bon temps va acompanyar al públic que es va passejar entre la vuitantena de parades dedicades a tot tipus de productes: agroalimentació, artesania, esport, associacions, … I la festa continua aquest dilluns a la nit amb la tradicional baixada de falles.

Apareixen al vídeo: LLUÍS BELLERA, Alcalde de La Pobla de Segur – FELIP PUIG, Conseller d’empresa i ocupació