La Cerdanya, divendres 28 de Juny: LA UNIVERSITAT D’ESTIU CONFIA SUPERAR ELS 300 INSCRITS

L’Associació Universitària de Cerdanya, l’Aucer, confia superar els 300 inscrits en la setmana universitària d’enguany, que organitzarà del 15 al 19 de juliol de la mà de la Ramon Llull. Aquest divendres al migdia s’han presentat els cursos i les activitats que es duran a terme al llarg d’aquests dies

L’Associació Universitària de Cerdanya, l’Aucer, confia superar els 300 inscrits en la setmana universitària d’enguany, que organitzarà del 15 al 19 de juliol de la mà de la Ramon Llull. Aquest divendres al migdia s’han presentat els cursos, les jornades professionals i les activitats que es duran a terme al llarg d’aquests dies, i els responsables de l’Aucer s’han mostrat satisfets amb el nombre d’inscripcions que hi ha hagut fins ara.

Per la seva banda, la responsable de formació de l’Aucer, Maria Àngels Terrones, ha destacat els tres cursos que s’han organitzat enguany que tenen relació directa amb el territori.

Les activitats complementàries seran un altre dels atractius de la setmana universitària. La conferència inaugural anirà a càrrec del jutge Santiago Vidal, i la de clausura la farà el periodista Antoni Bassas. Enguany, l’Aucer compleix 15 anys i per celebrar-ho ha organitzat un espectacle de música i dança al llac.

Des de l’ajuntament de Puigcerdà, l’alcalde, Albert Piñeira ha destacat el fet que la universitat d’estiu es pugui mantenir en uns temps tan difícils econòmicament; i ha remarcat la capacitat que han tingut els organitzadors d’adaptar-se a les circumstàncies.

Apareixen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT DE L’AUCER – MARIA ÀNGELS TERRONES, RESPONSABLE DE FORMACIÓ DE L’AUCER – CARLES DE MOXÓ, CAP D’ACTIVITATS DE L’AUCER