Actualitat Els Pallars, dimecres 8 de Maig: SEMINARI PER POTENCIAR EL TURISME ENTRE ELS UNIVERSITARIS

Sort acull durant aquests dies el tercer seminari del Pallars Sobirà com a destinació turística. Uns dos-cents alumnes visiten la comarca per dur a terme els seus treballs final de grau.

Sort acull durant aquests dies el tercer seminari del Pallars Sobirà com a destinació turística. Es tracta de tres dies de conferències i activitats on participen uns dos-cents alumnes de turisme de l’escola universitària Formatic Barna amb la idea de donar-los a conèixer la riquesa de la comarca i el seu potencial turístic. Aquests alumnes realitzen un treball final de grau relacionat que després és publicat en un recull.

Durant aquests anys de seminari, els alumnes que han estudiat el moviment turístic del Pallars Sobirà han pogut constatar que es tracta d’una de les comarques de Lleida que mou més turistes i que els esports de riu i aventura són el gran atractiu. A més, des del territori també s’han mostrat molt favorables a iniciatives com els seminaris perquè els aporten difusió.

I aprofitant aquest pol d’atracció que són els esports de natura també s’està treballant en la potenciació d’altres temes com és la gastronomia.

Fins divendres, tots els nois i noies visitaran diferents espais del Pallars Sobirà relacionats amb el turisme de natura i esports d’aventura, fet que els ajudarà a fer els seus treballs de final de grau, però també els donarà una idea més acurada de la riquesa del territori.

Apareixen al vídeo:JOSE LUIS MENESES, Director escola universitària Formatic Barna – FLORIDO DOLCET, President Associació empresaris turisme aventura – LLÀTZER SIBÍS, Alcalde Sort