Actualitat Els Pallars, dimarts 21 de Maig: EL NOGUERA PALLARESA AUGMENTA LA PROJECCIÓ INTERNACIONAL

Una agència de viatges americana ha elegit el riu Noguera Pallaresa com a un dels rius més emblemàtics per practicar ràfting dins d’una expedició que baixa per nou rius arreu del món.

Una agència de viatges americana ha elegit el riu Noguera Pallaresa com a un dels rius més emblemàtics per practicar ràfting dins d’una expedició de vuit persones que donen la volta al món aturant-se en diferents països per a la pràctica d’aquest esport d’aventura. Això demostra la gran projecció internacional que està agafant aquest riu.

L’expedició va començar a voltar el 9 de maig i ha passat per Estats Units i Ecuador i després de la seva estada al Pallars Sobirà es dirigeixen cap a Àfrica, la Índia i Austràlia.

Fins ara aquest touroperador treballava bàsicament amb trekking, però la idea és anar introduint el ràfting pallarès a les seves ofertes.

Aquest riu té un gran atractiu turístic per a la pràctica d’esports d’aventura perquè té un cabal d’aigua força regular durant tot l’any, la temporada s’allarga de primavera a tardor i la zona ofereix altres alternatives d’oci relacionades amb la natura.

Apareixen al vídeo: JUDITH PERXÉS, RocRoi – JOHN YOST, Guia