Actualitat La Cerdanya, dijous 30 de Maig: L’ESCOLA DE BOLVIR, ACABADA ABANS DE SANT JOAN

Després d’algun contratemps, l’ajuntament de Bolvir ja s’atreveix a pronosticar quan estarà acabada la nova escola. Si tot va segons el previst, l’equipament estarà finalitzat abans de Sant Joan.

Després d’algun contratemps, l’ajuntament de Bolvir ja s’atreveix a pronosticar quan estarà acabada la nova escola. Si tot va segons el previst, l’equipament estarà finalitzat abans de Sant Joan. Aleshores, l’ajuntament el cedirà a la Generalitat perquè faci la legalització de l’obra. Després, la nova escola ja es podrà inaugurar oficialment, possiblement amb presència de la mateixa consellera d’Ensenyament Irene Rigau.

El nou equipament substituirà l’actual escola, que ha quedat petita i envellida, i a banda de primària també oferirà el servei de llar d’infants. En aquest darrer cas, però, les places ja estan cobertes.

L’escola, que entrarà en servei el curs que ve, haurà tingut un cost d’un milió tres-cents mil euros i l’haurà finançada íntegrament l’ajuntament de Bolvir.

Apareixen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR