Actualitat Alta Ribagorça, dilluns 27 de Maig: TASTA LA RIBAGORÇA, VARIETATS DE LLONGANISSA

Barreja de tradició i innovació a l’Alta Ribagorça amb un sopar degustació dedicat a la llangonissa. Una iniciativa que es vol convertir en una rutina diverses vegades a l’any.

Aquest dijous, l’Alta Ribagorça barreja tradició i innovació amb un sopar degustació dedicat a un embotit tradicional de la zona, la llonganissa. Però a més de voler mantenir la cuina de tota la vida, també li dóna un toc de modernitat amb la introducció de nous ingredients que en varien el gust.

Es tracta d’una iniciativa que la xarcuteria, juntament amb un restaurant de la comarca, Gustum i Made in Alta Ribagorça han tirat endavant i que volen convertir en una rutina diverses vegades a l’any i amb productes diferents.

Ara és el torn de la llonganissa però que s’acompanyarà d’altres productes prou coneguts a la zona.

Aquest tast de dijous és una forma més per donar a conèixer la riquesa gastronòmica de la comarca i donar un impuls al sector agroalimentari.

Apareixen al vídeo: JOSÉ LUÍS PORTÉ-ESTOP, Carnisseria Porté-Estop – CRISTINA PRADES, Restaurant Prades