Actualitat La Cerdanya, dimecres 15 de Maig: BOLVIR SEGUEIX APOSTANT PEL JAZZ

L’ajuntament de Bolvir segueix apostant pel jazz i aquest agost celebrarà la sisena edició del Cicle de Jazz. Dani Nel·lo, Biel Ballester, la Barcelona Jazz Orquestra i els Shaking All seran els grups convidants d’enguany.

L’ajuntament de Bolvir segueix apostant pel jazz i aquest agost celebrarà la sisena edició del Cicle de Jazz. Aquest dimecres al migdia s’ha fet la presentació oficial als veïns i veïnes. Des del consistori destaquen que el certamen s’ha aconseguit consolidar, ja que cada any atreu a veïns i segons residents de tota la comarca.

Des del consistori aposten per seguir amb el model actual, és a dir portar grups de renom i fer-los tocar a la plaça o al Local Social, però sense cobrar entarda. D’aquesta manera, volen intentar que l’esdeveniment no se’ls sobredimensioni.

Tal com s’ha fet sempre, els concerts es faran tots els dimecres d’agost, i en total l’ajuntament hi destinarà uns 20.000 euros del pressupost. En edicions anteriors, el cicle ha atret unes 1.500 o 2.000 persones i enguany l’ajuntament confia tenir una afluència similar.

Apareixen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR