Actualitat La Cerdanya, dimecres 29 de Maig: LA NEU OBLIGA A POSTPOSAR L’OBERTURA DEL BIKEPARK

Les insòlites quantitats de neu acumulades a les parts altes de l’estació han obligat a La Molina a postposar l’obertura del Bikepark. Tot i això, l’estació ja té a punt totes les activitats de la temporada d’estiu.

Els insòlits gruixos de neu que encara hi ha a les muntanyes de Cerdanya segueix alterant la normalitat de les estacions d’esquí. Si dimarts Portè Pimorent confirmava que obriria 8 quilòmetres esquiables el primer cap de setmana de juny, ara La Molina s’ha vist obligada a endarrerir l’obertura del Bikepark, considerada l’activitat estrella de l’estiu. El motiu és que a les parts altes de l’estació hi ha encara molta neu i es fa impossible habilitar els circuits per a bicicletes.

A banda d’aquest incident, però, els responsables de l’estació ja ho tenen pràcticament tot a punt per començar la temporada d’estiu. Enguany, les activitats es promocionaran conjuntament amb les altres estacions i atractius turístics de Ferrocarrils de la Generalitat.

Enguany, a banda de les activitats tradicionals, com el Bikeparck, les excursions amb telecabina o el parc d’aventura als arbres, La Molina oferirà com a novetat els vols amb globus aerostàtics i els tallers de construcció de globus.

Apareixen al vídeo: ANNA SIRVENT, RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ DE LA MOLINA