Actualitat La Cerdanya, dimecres 17 d’Abril: EL NOU APARCAMENT ES FARÀ ALS PATIS DE L’INSTITUT

Puigcerdà ja té el terreny per fer l’esperat aparcament municipal cèntric. L’ajuntament ha arribat a un acord perquè el Departament d’Ensenyament li cedeixi els dos patis inferiors de l’institut de secundària Pere Borrell.

Puigcerdà ja té el terreny per fer l’esperat aparcament municipal cèntric. L’ajuntament ha arribat a un acord perquè el Departament d’Ensenyament li cedeixi els dos patis inferiors de l’institut de secundària Pere Borrell. La construcció d’aquest nou aparcament cèntric, que ha de solucionar part dels problemes d’estacionament a Puigcerdà, va ser la principal promesa electoral de l’actual equip de govern. Fer-lo als patis de l’institut permetrà als usuaris entrar còmodament amb el cotxe per l’avinguda de Catalunya, i sortir a peu pel carrer Escoles Pies, que és on comença la zona comercial.

A canvi d’aquesta cessió de terreny, l’ajuntament compensarà al Departament d’Ensenyament en forma de millores al pati i a la coberta de l’Institut Pere Borrell. Ara, un cop aconseguit el terreny, l’ajuntament començarà a redactar el projecte, segurament amb el suport econòmic de la Direcció General de Comerç. A banda, ja ha començat a reservar diners per poder començar les obres.

L’aparcament tindrà, com a mínim, capacitat per a 150 vehicles; i l’ajuntament voldria que les obres estiguessin acabades o pràcticament acabades al final d’aquest mandat. 

Apareixen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ