Actualitat La Cerdanya, dijous 18 d’Abril: LA MOLINA TANCA TEMPORADA AMB SATISFACCIÓ

Els responsables de La Molina estan molt satisfets de la temporada d’hivern d’enguany. Encara no tenen les xifres definitives d’esquiadors, però asseguren que la gran quantitat de neu que hi ha hagut els ha portat més clients que l’any passat.

Tot i que encara no disposen del nombre exacte d’esquiadors que han passat aquesta temporada per l’estació, els responsables de La Molina estan molt satisfets de com ha anat l’hivern. Dimarts, l’estació va comunicar que donava per acabada la temporada, ja que les altes temperatures dels últims dies no els permeten obrir en condicions. El balanç de la temporada és molt positiu, ja que hi ha hagut molta neu i s’ha pogut obrir amb bones condicions durant molts mesos.

De fet, només durant la Setmana Santa, van passar per l’estació prop de 30.000 esquiadors. Ara, els responsables de La Molina, però, ja pensen en la temporada d’estiu.

Tot i que el Bikepark i les excursions amb telecabina tornaran a ser les activitats estrella de l’estiu, enguany La Molina inclourà, entre d’altres coses, excursions amb globus aerostàtics.

Apareixen al vídeo: MARTA VIVER, DIRECTORA COMERCIAL DE LA MOLINA