Actualitat Alt Urgell, dilluns 15 d’Abril: ÈXIT DE LA 2a TRANS-OLIANENCA

Aquest cap de setmana, Oliana ha estat la capital de l’esport a l’Alt Urgell.

La Fundació Isidre Esteve hi ha organitzat la segona edició de la Trans-Olianenca que aquesta vegada ha vist ampliada les activitats.

Per una banda, hi hagut la trans-olianenca cursa, que s’ha fet dissabte amb prop de 1.000 participants entre la cursa de muntanya i la caminada popular, i per l’altra la trans-olianenca bike amb gairebé 300 participants en les curses del diumenge.

Pel que fa la cursa de muntanya, de 16,5 km i un desnivell de 600m, ha comptat amb la participació d’uns 200 corredors hi ha sortit d’Oliana a 10.45, fent un traçat circular per les muntanyes del voltant de la vila. El guanyador de la 2ª Trans-Olianenca ha estat Xavier Espiña amb un temps de 1h11m36s.

La primera dona en completar el recorregut ha estat Sara Garcia amb un temps 1h28m17s. Des de l’organització, es mostren molt satisfets de la participació aconseguida.

Aquest any, la Trans-Olianenca s’ha completat amb la NaturSport Festival, una fira que s’ha centrada en l’esport.

Després de fer la cursa, ha sigut el moment que molts corredors han aprofitat per dinar. Alguns venien en un grup molt nombrós que aprofitaven per fer-se una foto de record.

Apareixen al vídeo: ISIDRE ESTEVE, Organitzador Trans-Olianenca