Actualitat Els Pallars, dimarts 16 d’Abril: ENRIC LARREULA VISITA L’ESCOLA ELS RAIERS

Els alumnes de l’escola Els Raiers de La Pobla de Segur han conegut aquest dimarts l’escriptor i il·lustrador Enric Larreula, del qual han llegit diversos relats durant el curs.

Els alumnes de l’escola Els Raiers de La Pobla de Segur han conegut aquest dimarts l’escriptor i il·lustrador Enric Larreula, del qual durant el curs han anat descobrint diverses facetes tan de l’autor com de la seva obra a través dels llibres que han llegit.

Cada curs ha treballat uns llibres determinats de l’autor i ha preparat activitats per dur a terme avui amb ell. El fet de conèixer qui ha escrit les històries que ells han llegit és una experiència molt enriquidora i motiva als alumnes. Cicle mitjà per exemple ha preparat una entrevista per l’Enric amb tots els dubtes que els ha sorgit tan sobre els seus llibres com sobre la vida d’escriptor, els seus primers passos en aquest món, d’on sorgeixen les idees, …

Cada any es procura que els alumnes coneguin algun escriptor que hagin treballat durant el curs, ja que això els apropa encara més al món literari i coneixen què hi ha darrere cada llibre.

Apareixen al vídeo: MERCÈ ORTEGA, Mestra educació especial – MONTSE VELA, Mestra educació infantil