Actualitat Els Pallars, divendres 12 d’Abril: ELS PERILLS DE LA RADIACIÓ AL DIA A DIA

Tremp ha acollit una xerrada sobre les radiacions a què estem exposats cada dia i sobre els perills que això comporta, on s’han donat consells per evitar exposicions innecessàries.

Tremp ha acollit una xerrada sobre les radiacions a què estem exposats cada dia i sobre els perills que això comporta. Joan Carles López, tècnic en contaminació electromagnètica, ha explicat que la casa està plena de tòxics dels quals no som conscients i que repercuteixen negativament en la nostra salut.

Òbviament en moltes activitats de la vida quotidiana és indispensable l’ús d’aparells que transmeten aquestes radiacions però també podem modificar alguns hàbits diaris per pal·liar-ne els efectes.

Però no només s’ha de canviar el modus operandi a nivell personal, sinó que els governs també han d’establir mesures que evitin el màxim possible la contaminació per radiació.

La conferència ha estat organitzada per l’Associació de dones Rosa d’Abril i la plataforma unitària contra l’autopista elèctrica i ha comptat amb una cinquantena d’assistents.

Apareixen al vídeo: JOAN CARLES LÓPEZ, Tècnic de Gigahertz