Actualitat Els Pallars, dilluns 22 d’Abril: EL TURISME RURAL PIRINENC ES PROMOCIONA AL SITC

Les cases de turisme rural de les diferents comarques pirinenques han estat presents durant aquest cap de setmana al saló Internacional de Turisme de Catalunya.
Les cases de turisme rural de les diferents comarques pirinenques han estat presents durant aquest cap de setmana al saló Internacional de Turisme de Catalunya. Es tracta de la primera vegada que hi són presents amb un espai propi per a promocionar-se, una gran oportunitat tenint en compte que enguany no hi ha Agrotur.

Durant els tres dies que ha durat el saló, els establiments rurals pirinencs han aprofitat per donar-se a conèixer a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Per atraure el turisme cada establiment busca idees: s’han fet ofertes i també hi ha qui ha preferit obsequiar amb productes de la terra als seus clients. El turisme rural té pics elevats en algunes èpoques de l’any, però la idea és poder aconseguir desestacionalitzar-lo.

A part de la promoció dels establiments rurals, s’ha aprofitat per divulgar diferents aspectes de la cultura pirinenca, un exemple ha estat la construcció d’un rai per part de l’Associació cultural de raiers de la Noguera Pallaresa.

 

Apareixen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, President turisme rural Lleida – ELI PLANCHERIA, Allotjament rural a Claverol