Actualitat La Cerdanya, divendres 26 d’Abril: BOLVIR, OBLIGAT A PENJAR LA BANDERA ESPANYOLA

La bandera estelada ja no oneja al balcó de l’ajuntament de Bolvir. A instàncies de la delegada del govern espanyol a Catalunya, el consistori ha hagut de canviar-la per la bandera espanyola.

Fins dijous, al blacó de l’ajuntament de Bolvir hi onejaven la bandera municipal i la bandera estelada. Feia uns mesos que l’equip de govern havia decidit canviar la senyera per la bandera independentista. Des d’aquest dijous a la tarda, però, la imatge del balcó de l’ajuntament ha fet un canvi radical. L’equip de govern s’ha vist obligat a penjar la bandera espanyola, a instàncies de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna.

Pel que fa a la bandera del municipi i a l’estelada, l’ajuntament les ha penjades en dues faroles al mig de la plaça major.

L’ajuntament de Bolvir ha estat el més actiu de la comarca a l’hora de fer accions a favor de la independència. Tot i això, l’equip de govern assegura que la instància que els ha presentat la delegació del govern espanyol ha estat fruit de la denúncia d’un particular.

Apareixen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR