Actualitat La Cerdanya, dimarts 16 d’Abril: LA NOVA ESCOLA DE BOLVIR S’INAUGURARÀ EL MES QUE VE

Si no hi ha cap contratemps, la nova escola de Bolvir s’inaugurarà el mes que ve, amb motiu de la festa major de la localitat. Tot i això, els alumnes no s’hi traslladaran fins el curs que ve.

Si no hi ha cap contratemps, la nova escola de Bolvir s’inaugurarà el mes que ve, amb motiu de la festa major de la localitat. L’ajuntament de Bolvir està pendent de confirmar la presència d’algun alt representant del Departament d’Ensenyament de la Generalitat a l’acte d’inauguració, per tal de poder donar la data definitiva. Tot i que el centre ja estarà acabat, els alumnes no s’hi traslladaran fins el curs que ve.

De moment, el nombre de matriculacions a la nova llar d’infants ja ha gairebé superat les places ofertades. Pel que fa a l’escola de primària, el nombre d’alumnes inscrits també és força bo. D’aquesta manera, l’ajuntament confia que molts alumnes del poble que abans marxaven a escoles d’altres municipis per les males condicions en que es troba la vella escola de Bolvir, ara amb el nou equipament es quedin al poble.

La nova escola l’ha pagada en la seva totalitat l’ajuntament de Bolvir, ja que l’equip de govern veia clar que si no ho feia així i esperava a que la pagués Ensenyament, l’equipament trigaria anys en poder fer-se. En total, haurà tingut un cost d’un milió dos-cents mil euros.

Apareixen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR