Actualitat La cerdanya, dilluns 15 d’Abril: ACABA LA TEMPORADA D’ESQUÍ NÒRDIC

Aquest cap de setmana ha estat l’últim en que s’ha pogut practicar l’esquí nòrdic a Cerdanya. Les tres estacions de la Baixa Cerdanya, Guils, Lles i Aransa, estan molt satisfetes de la temporada d’enguany, que ha durat més de tres mesos.

Aquest cap de setmana ha estat l’últim en que s’ha pogut practicar l’esquí nòrdic a Cerdanya. A Guils-Fontanera, aquest dilluns encara tenien obert, ja que durant uns dies seguiran oferint el servei de lloguer de raquetes, tot i que no cobraran forfet. Tot i això, ja donen per acabada la temporada i, ara, els seus responsables es dediquen a anar desant el material i a recollir els elements exteriors de l’estació d’esquí. Enguany, asseguren que la temporada ha estat molt bona.

El fet d’haver pogut obrir més de tres mesos ha permès garantir la feina a monitors, cuiners i altres treballadors de l’estació, tots ells veïns de la comarca.

A Lles i Aransa, mentrestant, aquest ha estat el darrer cap de setmana d’obertura, i el balanç de la temporada de les dues estacions del Baridà també ha estat molt bo.

Apareixen al vídeo: JOSEP MARTÍNEZ, DIRECTOR DE GUILS-FONTANERA